Az első versenynapot az aerobikosok folytatták.A helyszínén a párosok léptek először pódiumra, ahol a Hegyi Dóra, Bali Dániel kettős imponáló magabiztossággal hozta gyakorlatát, ezzel a második helyen a magyar duó bejutott a fináléba.

A következő selejtezőt aerostep kategóriában rendezték, itt az Erdősi Dániel, Etényi Zsófia, Szabó Júlia, Szenes Boglárka, Szilvás Angéla, Táskai Anita, Varga Dorottya alkotta csoport a harmadik legjobb pontszámmal lett finalista. Zárásként a Farkas Balázs, Hegyi Dóra, Szalóki Emese, Bökönyi Klaudia, Lőcsei Zoltán, Szöllősi Panna, Mazács Fanni, Deák Anna összetételű aerodance csoport is odatette magát, így nem lehetett más a vége, mint egy újabb döntős helyezés.

A csarnokban egyébként a magyaroknak volt a legnagyobb szurkoló tábora. Jó magyar szokás szerint a különböző sportágak versenyzői egymás megmérettetésein – ha tehetik – ott vannak és szurkolnak. Amióta egységes magyar csapat vesz részt a Világjátékokon (azaz 2005 óta) ez így van…

Fényképezte

Vörös Nándor

Írta

Turák Péter és Bányász Árpád

Szerzői jogok

Az oldalon található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak (Szjt.1999.LXXVI.törv.). A fotók bárminemű felhasználása, módosítása, másolása tilos, a szerző engedélye nélkül.